CÍMOLDAL AKTUALITÁSOK GALÉRIA KAPCSOLAT
2018.02.24. Szombat
 

Támogatók

1_1.jpg

Társoldalunk
Adni öröm – a szomorú történetek vidám pillanatokká változtak
AKTUALITÁSOK
2014.12.29.

Közel húsz vajdasági család élete változott meg az ünnepekre, a Pannon RTV Adni öröm című műsorában összegyűlt adományoknak köszönhetően. Az emberek összefogásának hála, a Pannon Televízió képernyőjén megjelent szomorú történetek vidám pillanatokká változtak.

Rengeteg ajándék került a szabadkai Urfi család karácsonyfája alá. Néhány hete még azt gondolták, hidegben várják majd az ünnepeket. A gyerekek most annyi édességet kaptak, hogy nem győzik megenni. Urfi Zsolt: „Általában édességet kívántak karácsonyra és ez teljesült is nekik.” Az Urfi házaspár nem tudott volna ajándékokat vásárolni a gyerekeknek. Nincs rá pénzük. Az anyuka hálás a sok adományért, amelyeket azután kaptak, hogy bemutattuk történetüket.

A szabadkai Kocsis család karácsonya is boldogabban telt, mint az előző években. A sok jólelkű embernek köszönhetően teljesült a gyerekek kívánsága. Az anyuka mindent megtett, hogy a gyerekeknek szép karácsonya legyen. Betlehemet és mézeskalácsot is készített. A kívánságaikat viszont nem tudta volna teljesíteni. Nem csak a gyerekek álma vált valóra. Az anyukának két évig nem kell lakbért fizetni. Emellett élelmet és ruhát is kaptak. Kocsis Kohajda Ibolya: „Kaptunk élelmiszert a tanítóképzőtől, ők voltak kint. Kaptunk egy nagy zsák ruhát. Megkaptuk a biciklit természetesen. A kislány kapott babát.”

A Caritas továbbra is folyamatosan szállítja az adományokat Vajdaság-szerte a Pannon RTV-ben bemutatott rászoruló családoknak. A segítőkész embereknek hála, több nehéz sorsú felnőtt és gyermek élete változott meg az ünnepekre.

Forrás: http://pannonrtv.com/web/?p=176610