CÍMOLDAL AKTUALITÁSOK GALÉRIA KAPCSOLAT
2018.02.24. Szombat
 

Támogatók

1_1.jpg

Társoldalunk
Modellvasút-kiállítás Szabadkán
AKTUALITÁSOK
2014.12.27.

Kétnapos modellvasút-kiállítás nyílt a szabadkai Új Városházán. A több mint 30 méter hosszú terepasztalt és a vonatokatvasárnap is megtekinthetik az érdeklődők.

Az alagutakon és domboldalakon végighaladó vonatok kicsiknek és nagyoknak egyaránt tetszettek. Sokan kilátogattak szombaton a szabadkai Új Városházán megtartott modellvasút kiállításra.

Dobó Kornélia: „Nekünk nagyon tetszik, mert méretarányosan van kialakítva és a gyerek borzasztóan szereti a vonatokat, azért jöttünk el. Most megnézzük, hogyan néz ki, hogy valaki igazi szenvedéllyel, pénzt és időt nem kímélve létrehozzon egy olyan csodát, ami itt van.”

Huszka Kitti: „Szüleimmel meg a húgommal jöttem és nagyon szép ez az egész. Nagyon jól megcsinálták. Látszik, hogy aprólékos munka.”

A Free Time Rail modellező társaság több mint 4 óra alatt állította össze a terepasztalt. Vert Róbert modellező: „Valamikor óvodás koromban kaptam egy kisvasútszettet. Az még 1988-ban volt és ekkor szerettem bele a kisvasútba. Ekkor még csak a szőnyegen játszottam. 2000 óta foglalkozok komolyabban modellezéssel, tehát lecseréltem a játékvonataimat ilyen komolyabb modellekre. Kiállításokat 2009 óta csinálunk az egyik kollégával és folyamatosan fejlesztjük a terepasztalt.”

A modellvasút-kiállítás az Új Városháza épületében vasárnap 10 és 18 óra között is megtekinthető.

Forrás: http://pannonrtv.com/web/?p=176588